Levering Dakramen

Dakraam.nl heeft meer dan 3000 dakramen op voorraad en werkt met korte lijnen. Vandaar dat er snel een afspraak over de bezorging gemaakt kan worden.

Alle dakramen worden gratis op een van te voren bepaald tijdstip bezorgd! De bezorging vindt in het Noorden meestal plaats op de donderdag, het Westen op de dinsdag en het Zuiden op de vrijdag.

De betaling geschiedt bij aflevering. Aanbetalen is dus niet nodig en u betaalt het afgesproken bedrag op het moment dat u de dakramen en/of gordijnen in uw bezit heeft. U kan zowel cash als per pin afrekenen.

Het is mogelijk om van de vakbekwaamheid van Dakraam.nl te profiteren. Een korte uitleg over de werkwijze van het plaatsen van de dakramen of eventueel advies en tips is ter plaatse mogelijk.

Levering Raamdecoratie & onderdelen

U ontvangt van uw bestelling een bevestiging en wij plaatsen uw bestelling direct bij de fabriek. Na een levertijd van ongeveer 15 dagen wordt uw bestelling rechtstreeks, af fabriek, per post bij u thuis bezorgd.

Contant betalen aan de pakketdienst is niet direct nodig, u ontvangt naderhand van ons de rekening en dan kunt u het factuurbedrag overmaken. Onze prijzen zijn altijd inclusief BTW en verzendkosten!

Werken bij dakraam.nl