Dakramen

Dakramen

Dakraam.nl heeft diverse merken dakramen, er zijn ook verschillende modellen en uitvoeringen. Dakraam.nl biedt u het breedst mogelijke assortiment! Op deze site kunt u zoeken op merk, maat, model of uitvoering. Wilt u een dakraam in hout, blank of wit gelakt, of kunststof, wilt u een tuimel- of uitzetraam? Of misschien zoekt u niet één dakraam maar, twee of meer ramen gekoppeld of een hele lichtstraat! Heel veel is mogelijk bij Dakraam.nl, de keuze is aan u!

Van deze drie gerenommeerde merken hebben wij nagenoeg het gehele assortiment in het programma.
-Winstar is het veelzijdige dakraam merk met de zeer veel afmetingen. Maar liefst 24 maten zijn er uit voorraad leverbaar in zowel de standaard grenen als de onderhoudsarme wit gecoate versie. Winstar heeft ook een klassiek dakraam.
-Roto heeft verschillende dakraam uitvoeringen. Naast de standaard tuimelversie heeft Roto ook de Top-tuimelversie en het Uitzetdakraam. ROTO heeft veel raamdecoratie opties en heeft naast standaard hout ook een compleet vol kunststoffen serie.
-Balio is de budgetlijn die met een aantal afmetingen de oplossing biedt voor vele daken. Deze dakramen hebben naast de ventilatiestand geen extra rooster. De zolderramen van Balio zijn ook zeer scherp geprijsd!

Dakraam.nl kan meer leveren dan wij op deze website kwijt kunnen en wij kunnen ons voorstellen dat het lastig is om uw keuze te maken, wij kunnen u helpen en dat doen wij graag! Heeft u een vraag, wilt u een offerte ontvangen, bent u benieuwd naar een leverdatum of wilt u dat onze specialisten u adviseren? Mail naar info@dakraam.nl of bel tijdens kantooruren naar 0223-647003 of 0621-390000.

Om het u nog makkelijker te maken, kunnen wij u melden dat op alle dakramen van dakraam.nl fabrieksgarantie zit. Al onze dakramen zijn nieuw en worden compleet in doos met montagehandleiding en gootstukken, standaard voor een pannendak, GRATIS op het adres van uw keuze bezorgd!

 1. Nieuw winstar dakraam 94x78

  winstar dakraam 94x78

  Al vanaf:
  € 225,00
  Dit Winstar tuimelraam uitgevoerd in grenen heeft een natuurlijke uitstraling. Het houten kozijn is in de fabriek al afgelakt, dus voorlopig heeft u hier geen werk aan. De buitenzijde is net zoals andere dakramen voorzien van antraciete aluminium kappen. Winstar dakramen zijn voorzien van een ventilatierooster en een kierstand, de ramen kunnen rond draaien zodat de buitenkant schoongemaakt kan worden. Dakraam.nl levert dit dakraam compleet met gootstukken voor een pannendak gratis bij u thuis. Meer info
 2. Nieuw winstar dakraam wit 94x78

  winstar dakraam wit 94x78

  Al vanaf:
  € 240,00
  Dit Winstar tuimelraam heeft aan de binnenzijde een witte onderhoudsarme coating, ideaal voor in bijvoorbeeld keukens of badkamers. De buitenzijde is net zoals andere dakramen voorzien van antraciete aluminium kappen en ook hier heeft u nauwelijks tot geen omkijken meer naar. Winstar dakramen zijn voorzien van een ventilatierooster en een kierstand, de ramen kunnen rond draaien zodat de buitenkant schoongemaakt kan worden. Dakraam.nl levert dit dakraam compleet met gootstukken voor een pannendak gratis bij u thuis. Meer info
 3. Nieuw roto dakraam R4 hout 94x78

  roto dakraam R4 hout 94x78

  Al vanaf:
  € 325,00
  Roto tuimeldakraam met een natuurlijk gelakt, massief grenen, kozijn en een donkergrijze aluminium buitenkant. U heeft voorlopig geen omkijken naar dit dakraam, want het kozijn is meerdere keren in de fabriek afgelakt Het dakraam heeft HR++ beglazing wat ook nog eens gehard is. Het raam met een middenscharnier en de greep onderaan is makkelijk te plaatsen, de toelaatbare dakhelling is 15 tot 85 graden. Het dakraam heeft naast de vergrendelbare ventilatiestand ook een ventilatierooster en een schoonmaakstand. ROTO biedt 15 jaar fabrieksgarantie. Dakraam.nl levert ook dit dakraam compleet met gootstukken voor pannendaken gratis bij u thuis! Meer info
 4. Nieuw roto dakraam R4 kunststof 94x78

  roto dakraam R4 kunststof 94x78

  Al vanaf:
  € 360,00
  Roto tuimeldakraam met een wit, vol kunststof, kozijn en een donkergrijze aluminium buitenkant. Dit onderhoudsarme dakraam heeft HR++ beglazing wat ook nog eens gehard is. Het raam met een middenscharnier en de greep onderaan is makkelijk te plaatsen, de toelaatbare dakhelling is 15 tot 85 graden. Het dakraam heeft naast de vergrendelbare ventilatiestand ook een ventilatierooster en een schoonmaakstand. ROTO biedt 15 jaar fabrieksgarantie. Dakraam.nl levert ook dit dakraam compleet met gootstukken voor pannendaken gratis bij u thuis! Meer info