Dakramen

Dakramen

Dakraam.nl heeft diverse merken dakramen, er zijn ook verschillende modellen en uitvoeringen. Dakraam.nl biedt u het breedst mogelijke assortiment! Op deze site kunt u zoeken op merk, maat, model of uitvoering. Wilt u een dakraam in hout, blank of wit gelakt, of kunststof, wilt u een tuimel- of uitzetraam? Of misschien zoekt u niet één dakraam maar, twee of meer ramen gekoppeld of een hele lichtstraat! Heel veel is mogelijk bij Dakraam.nl, de keuze is aan u!

Van deze drie gerenommeerde merken hebben wij nagenoeg het gehele assortiment in het programma.
-Winstar is het veelzijdige dakraam merk met de zeer veel afmetingen. Maar liefst 24 maten zijn er uit voorraad leverbaar in zowel de standaard grenen als de onderhoudsarme wit gecoate versie. Winstar heeft ook een klassiek dakraam.
-Roto heeft verschillende dakraam uitvoeringen. Naast de standaard tuimelversie heeft Roto ook de Top-tuimelversie en het Uitzetdakraam. ROTO heeft veel raamdecoratie opties en heeft naast standaard hout ook een compleet vol kunststoffen serie.
-Balio is de budgetlijn die met een aantal afmetingen de oplossing biedt voor vele daken. Deze dakramen hebben naast de ventilatiestand geen extra rooster. De zolderramen van Balio zijn ook zeer scherp geprijsd!

Dakraam.nl kan meer leveren dan wij op deze website kwijt kunnen en wij kunnen ons voorstellen dat het lastig is om uw keuze te maken, wij kunnen u helpen en dat doen wij graag! Heeft u een vraag, wilt u een offerte ontvangen, bent u benieuwd naar een leverdatum of wilt u dat onze specialisten u adviseren? Mail naar info@dakraam.nl of bel tijdens kantooruren naar 0223-647003 of 0621-390000.

Om het u nog makkelijker te maken, kunnen wij u melden dat op alle dakramen van dakraam.nl fabrieksgarantie zit. Al onze dakramen zijn nieuw en worden compleet in doos met montagehandleiding en gootstukken, standaard voor een pannendak, GRATIS op het adres van uw keuze bezorgd!

  1. Nieuw balio met dakpannen 114x112

    balio dakraam S6R 114X112 cm

    Al vanaf:
    € 225,00
    Balio levert een prima budget tuimeldakraam met een mooi slank frame en met de bedieningsgreep onderaan. Het houten tuimelraam heeft twee ventilatiestanden en geen extra ventilatierooster. Het raam voldoet aan alle eisen en heeft dan ook HR++ beglazing en 10 jaar garantie. Ook dit dakraam bezorgt dakraam.nl compleet met gootstukken, op een vooraf afgesproken moment, gratis bij u thuis Meer info