Dakramen

Dakramen

Dakraam.nl heeft diverse merken dakramen, er zijn ook verschillende modellen en uitvoeringen. Dakraam.nl biedt u het breedst mogelijke assortiment! Op deze site kunt u zoeken op merk, maat, model of uitvoering. Wilt u een dakraam in hout, blank of wit gelakt, of kunststof, wilt u een tuimel- of uitzetraam? Of misschien zoekt u niet één dakraam maar, twee of meer ramen gekoppeld of een hele lichtstraat! Heel veel is mogelijk bij Dakraam.nl, de keuze is aan u!

Van deze drie gerenommeerde merken hebben wij nagenoeg het gehele assortiment in het programma.
-Winstar is het veelzijdige dakraam merk met de zeer veel afmetingen. Maar liefst 24 maten zijn er uit voorraad leverbaar in zowel de standaard grenen als de onderhoudsarme wit gecoate versie. Winstar heeft ook een klassiek dakraam.
-Roto heeft verschillende dakraam uitvoeringen. Naast de standaard tuimelversie heeft Roto ook de Top-tuimelversie en het Uitzetdakraam. ROTO heeft veel raamdecoratie opties en heeft naast standaard hout ook een compleet vol kunststoffen serie.
-Balio is de budgetlijn die met een aantal afmetingen de oplossing biedt voor vele daken. Deze dakramen hebben naast de ventilatiestand geen extra rooster. De zolderramen van Balio zijn ook zeer scherp geprijsd!

Dakraam.nl kan meer leveren dan wij op deze website kwijt kunnen en wij kunnen ons voorstellen dat het lastig is om uw keuze te maken, wij kunnen u helpen en dat doen wij graag! Heeft u een vraag, wilt u een offerte ontvangen, bent u benieuwd naar een leverdatum of wilt u dat onze specialisten u adviseren? Mail naar info@dakraam.nl of bel tijdens kantooruren naar 0223-647003 of 0621-390000.

Om het u nog makkelijker te maken, kunnen wij u melden dat op alle dakramen van dakraam.nl fabrieksgarantie zit. Al onze dakramen zijn nieuw en worden compleet in doos met montagehandleiding en gootstukken, standaard voor een pannendak, GRATIS op het adres van uw keuze bezorgd!

 1. Nieuw roto dakraam R7 hout 74x160

  roto dakraam R7 hout 74x160

  Al vanaf:
  € 575,00
  Het Roto Toptuimeldakraam is het dakraam dat u meer ruimte biedt. Het Toptuimeldakraam opent naar buiten tot 38 graden, heeft de draaias op driekwart en de greep onderaan. Het dakraam heeft een natuurlijk gelakt, massief grenen, kozijn en een donkergrijze aluminium buitenkant. Hier heeft u voorlopig geen omkijken meer naar, want het kozijn is meerdere keren in de fabriek afgelakt. Het dakraam heeft HR++ beglazing wat ook nog eens gehard is. De toelaatbare dakhelling is 20 tot 65 graden. Het dakraam heeft naast de vergrendelbare ventilatiestand ook een ventilatierooster en een schoonmaakstand. Dakraam.nl levert ook dit dakraam compleet met gootstukken voor pannendaken gratis bij u thuis!
  Meer info
 2. Nieuw WDF R7 wit dakraam

  roto dakraam R7 wit gelakt 74x160

  Al vanaf:
  € 600,00
  Het Roto Toptuimeldakraam is het dakraam dat u meer ruimte biedt. Het Toptuimeldakraam opent naar buiten tot 38 graden, het raam heeft de draaias op driekwart en de greep onderaan. Het dakraam heeft een modern, strak, wit gelakt kozijn en een donkergrijze aluminium buitenkant. Het natuurlijk houten dakraam heeft HR++ beglazing wat ook nog eens gehard is. De toelaatbare dakhelling is 20 tot 65 graden. Het dakraam heeft naast de vergrendelbare ventilatiestand ook een ventilatierooster en een schoonmaakstand. Dakraam.nl levert ook dit dakraam compleet met gootstukken voor pannendaken gratis bij u thuis!
  Meer info
 3. Nieuw roto dakraam R7 kunststof 74x160

  roto dakraam R7 kunststof 74x160

  Al vanaf:
  € 615,00
  Het Roto Toptuimeldakraam is het dakraam dat u meer ruimte biedt. Het Toptuimeldakraam opent naar buiten tot 38 graden, het raam heeft de draaias op driekwart en de greep onderaan. Het dakraam heeft een modern strak wit vol kunststof kozijn en een donkergrijze aluminium buitenkant. Het onderhoudsarme dakraam heeft HR++ beglazing wat ook nog eens gehard is. De toelaatbare dakhelling is 20 tot 65 graden. Het dakraam heeft naast de vergrendelbare ventilatiestand ook een ventilatierooster en een schoonmaakstand. Dakraam.nl levert ook dit dakraam compleet met gootstukken voor pannendaken gratis bij u thuis!
  Meer info