Balio

Balio

Balio is het bewijs dat er dakramen zijn voor ieder budget. Dakraam.nl koopt deze dakramen zeer groot in en mede daarom zijn de Balio dakramen een goede én goedkope oplossing. De gelakte grenen ramen met de donkergrijs aluminium buitenzijde zijn in een aantal afmetingen leverbaar en voldoen aan alle huidige eisen.

De Balio tuimelramen scharnieren in het midden en hebben de makkelijk bedienbare greep onderop. Het raam heeft HR++ beglazing, twee ventilatiestanden en geen extra ventilatierooster. Alle Balio ramen zijn in te bouwen in een pannen of leiendak met een helling tussen de 15 en 90 graden.

Dakraam.nl kan meteen bij de snelle levering uit voorraad, een rolgordijn naar keuze voor het Balio dakraam meeleveren. U ontvangt ook op deze dakramen tien jaar fabrieksgarantie. Balio heeft naast dakramen ook eenvoudige en zeer scherp geprijsde zolderramen in het assortiment!
  1. Nieuw dakraam Rooflite Balio zolderraam buitenzijde bovenscharnier

    balio zolderraam 45X73 cm

    Al vanaf:
    € 109,00
    Een zolderraam is een raam voor onbewoonde ruimtes waar u daglicht wilt ontvangen en/of waar u wilt ventileren. Het zolderraam heeft twee ventilatiestanden, dubbele beglazing en u krijgt 2 jaar fabrieksgarantie! Door een slim systeem kunt u hetzelfde raam plaatsen met een boven of een zijscharnier, net wat u het beste uitkomt. Wij leveren dit dakraam compleet met de gootstukken er aan vast, snel en gratis bij u thuis! Meer info