balio met dakpannen 114x112

Meer afbeeldingen

  • Balio dakraam S6R 114x112
  • Dakraam Balio Binnenkant 114x112
  • Balio dakraam zijkant 114x112
  • balio dakraam met gordijn 114x112
  • balio gootstukken 114x112
  • balio dakvenster met gordijn 114x112
  • balio met dakpannen 114x112

balio dakraam S6R 114X112 cm

Al vanaf:
€ 225,00
Inclusief gootstukken - Gratis bezorgen wij het dakraam met de complete gootstukken set voor een pannendak. Heeft u andere dakbedekking neem dan contact met ons op, zodat wij kunnen overleggen en u de juiste gootstukken ontvangt.

Details:

Balio levert een prima budget tuimeldakraam met een mooi slank frame en met de bedieningsgreep onderaan. Het houten tuimelraam heeft twee ventilatiestanden en geen extra ventilatierooster. Het raam voldoet aan alle eisen en heeft dan ook HR++ beglazing en 10 jaar garantie. Ook dit dakraam bezorgt dakraam.nl compleet met gootstukken, op een vooraf afgesproken moment, gratis bij u thuis!

Het grenen dakraam met midden scharnier is te kantelen om de buitenkant schoon te maken. De buitenzijde van het dakraam is onderhoudsarm aluminium en het hout aan de binnenzijde is reeds afgelakt in de fabriek. Het dakraam wordt compleet geleverd, de gootstukken kunnen zowel voor pannen als leien daken gebruikt worden. De toelaatbare dakhelling is 15 tot 90 graden. De meeste maten zijn in voorraad en ook voor de Balio dakramen kunnen wij meteen raamdecoratie meeleveren uit onze eigen productie!

Voor vragen bel 0223-647003 of mail info@dakraam.nl
Al vanaf:
€ 225,00

Opties

Waterkerend manchet, gemaakt van een damp doorlatende folie, wordt gebruikt als extra dichting rondom uw dakraam.
Een waterkerend manchet helpt condensatieklachten te voorkomen en is een uitkomst tegen stuifsneeuw.

MDF aftimmerpakket voor het afwerken van uw dakraam. Het aftimmerpakket is alleen tegelijk met een dakraam te bestellen.
Het pakket is van wit gegrond MDF, u hoeft zelf alleen de dakdikte nog op maat te maken om uw dakraam mooi af te timmeren.

Wordt uw dakraam hoog geplaatst en wilt u wel het dakraam open kunnen zetten? De bedieningsstok kan de oplossing zijn! De stang is telescopisch uitschuifbaar en hiermee kunt de greep op de onderste richel bedienen.

Het rolgordijn leveren wij precies in de juiste maat van uw dakraam. Het rolgordijn zit in een aluminium cassette en is in iedere gewenste stand vast te zetten. U heeft de keuze uit diverse kleuren in de lichtdoorlatende of de verduisterende versie.

Een insectenhor voor uw dakraam levert dakraam.nl in twee uitvoeringen, namelijk zilverkleurig en wit. Beide insectenhorren zijn van aluminium en de werking is gelijk, u bevestigt de hor op de haakse aftimmering aan de binnenzijde van uw dakraam.

* Verplichte velden

Al vanaf:
€ 225,00