Meer afbeeldingen

  • Verduisterend rolgordijn dakraam.nl
  • dakraamgordijn dakraam.nl
  • rolgordijn en hor dakvenster
  • detail dakraamrolgordijn dakraam.nl

Verduisterend gordijn

Al vanaf:
€ 90,00

Details:

Een verduisterend gordijn voor uw dakraam is ideaal voor in de slaapkamer. U kunt er voor kiezen om het gordijn helemaal dicht te doen of u kunt het lichtdichte gordijn op iedere gewenste stand vast zetten. U kunt kiezen uit een van de vele kleuren. Vindt u dit lastig? U kunt hier maximaal 3 kleine kleurenstalen aanvragen.
De prijs van het verduisterende gordijn is afhankelijk van de maat van uw dakraam. (Van € 90,- tot 145 euro incl. btw en verzenden) Dakraam.nl levert een dakraam gordijn op maat. U hoeft zelf dus niet te knippen of te zagen! Om de juiste maat te leveren ontvangen wij graag de code van uw dakraam. Deze code vindt u bovenop het draaiende gedeelte of achter een rood klepje in het kozijn. Wij leveren maatwerk, het gordijn wordt speciaal voor u gemaakt, dit houdt in dat het gordijn niet retour gezonden kan worden. Twijfelt u over de code? Bel of mail ons gerust!
Let op: Dit is een maatwerk product, het wordt speciaal voor u gemaakt. Dit houdt in dat dit product niet retour gezonden kan worden. Twijfelt u over de code? Bel of mail ons gerust!
Al vanaf:
€ 90,00

Opties

Het merk en de code van uw dakraam staat meestal bovenop het draaiende gedeelte van het dakraam.

* Verplichte velden

Al vanaf:
€ 90,00