Verduisteringsgordijn

Verduisteringsgordijn

Een verduisterend gordijn voor uw dakraam is lichtdicht en daarom ideaal voor in de slaapkamer. U kunt er voor kiezen om het rolgordijn met aluminium cassette en zijgeleiders helemaal dicht te doen of u kunt het gordijn op iedere gewenste stand vastzetten. Maak een keuze uit een van de vele kleuren. Vindt u dit lastig? U kunt maximaal 3 kleine kleurenstalen aanvragen. (mail uw keuze en adres naar: info@dakraam.nl)

De prijs van het verduisterende gordijn is afhankelijk van de maat van uw dakraam. (Van € 90,- tot 145 euro incl. btw en verzenden) Dakraam.nl levert een dakraam gordijn op maat. U hoeft zelf dus niet te knippen of te zagen! Om de juiste maat te leveren ontvangen wij graag de specifieke code van uw dakraam. Deze code vindt u bovenop het draaiende gedeelte van uw dakraam of achter een rood klepje in het kozijn. Het gordijn wordt voor u gemaakt dus is niet zomaar retour te sturen indien de verkeerde code is opgegeven! Twijfelt u over de code? Bel of mail ons gerust!
  1. Nieuw Verduisterend gordijn

    Verduisterend gordijn

    Al vanaf:
    € 90,00
    Een verduisterend gordijn voor uw dakraam is ideaal voor in de slaapkamer. U kunt er voor kiezen om het gordijn helemaal dicht te doen of u kunt het lichtdichte gordijn op iedere gewenste stand vast zetten. U kunt kiezen uit een van de vele kleuren. Vindt u dit lastig? U kunt hier maximaal 3 kleine kleurenstalen aanvragen. De prijs van het verduisterende gordijn is afhankelijk van de maat van uw dakraam. (Van € 90,- tot 145 euro incl. btw en verzenden) Dakraam.nl levert een dakraam gordijn op maat. U hoeft zelf dus niet te knippen of te zagen! Om de juiste maat te leveren ontvangen wij graag de code van uw dakraam. Deze code vindt u bovenop het draaiende gedeelte of achter een rood klepje in het kozijn. Twijfelt u over de code? Bel of mail ons gerust! Meer info