Herroepingsrecht

Retourzendingen

Wij gaan ervan uit dat u de juiste artikelen bestelt, of dat wanneer u twijfelt over een bestelling, het advies van onze vakkundige medewerkers inschakelt. Mocht het toch een keer verkeerd gegaan zijn, vindt u hieronder onze regels over retourneren.

Voor wat betreft de dakraam bestellingen heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de artikelen en de verpakking in een verkoopbare staat verkeren. Om gebruik te maken van dit recht kunt u met ons contact opnemen via info@dakraam.nl. U heeft dan 14 dagen de tijd om het dakraam met gootstukken persoonlijk bij ons te bezorgen of het door ons op te laten halen. Let wel: dakramen verzenden via de pakketdienst is geen optie!

U ontvangt het orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten van retour zijn voor uw eigen rekening. Wij kunnen uw dakraam ophalen en rekenen hiervoor 40 euro per dakraam.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking retour komen. Wij zullen u het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retourzending terugstorten, mits het product in goede orde is ontvangen. Houdt u er rekening mee dat de staat van de verpakking invloed kan hebben op het terug te storten bedrag?

De raamdecoratie die u via deze website koopt is maatwerk, deze producten worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Herroepingsrecht is hier dan ook niet van toepassing. De verkoop is definitief. Producten die niet via onze website te bestellen zijn, zoals onderdelen, worden speciaal op uw verzoek besteld en kunnen na het verwerken van de opdracht niet worden geannuleerd of retour worden genomen.

Heeft u vragen over bovenstaande, mail ons gerust. Wij zijn te bereiken op: info@dakraam.nl