roto dakraam R4 hout 114x60

Meer afbeeldingen

  • dakraam met gordijn
  • Tuimelraam Roto R4 H 11/6
  • dakramen in een blok gekoppeld
  • Dakvensters vlak naast elkaar geplaatst
  • bijzondere afmeting! 114 cm x 60 cm

roto dakraam R4 hout 114x60

Al vanaf:
€ 335,00
Inclusief gootstukken - Gratis bezorgen wij het dakraam met de complete gootstukken set voor een pannendak. Heeft u andere dakbedekking neem dan contact met ons op, zodat wij kunnen overleggen en u de juiste gootstukken ontvangt.

Details:

Roto tuimeldakraam met een natuurlijk gelakt, massief grenen, kozijn en een donkergrijze aluminium buitenkant. U heeft voorlopig geen omkijken naar dit dakraam, want het kozijn is meerdere keren in de fabriek afgelakt Het dakraam heeft HR++ beglazing wat ook nog eens gehard is. Het raam met een middenscharnier en de greep onderaan is makkelijk te plaatsen, de toelaatbare dakhelling is 15 tot 85 graden. Het dakraam heeft naast de vergrendelbare ventilatiestand ook een ventilatierooster en een schoonmaakstand. ROTO biedt 15 jaar fabrieksgarantie. Dakraam.nl levert ook dit dakraam compleet met gootstukken voor pannendaken gratis bij u thuis!

Roto is het Duitse topmerk dat dakraam.nl al meer dan 12 jaar verkoopt. Wij hebben heel veel dakramen in ons magazijn, maar niet alles is standaard in voorraad. Vraag gerust naar de levertijd van het dakraam van uw keuze. Uiteraard kunnen wij direct een gordijn of insectenhor uit onze eigen productie meeleveren. U kunt ook bij dakraam.nl terecht voor alle ROTO raamdecoratie en andere uitvoeringen, met bijvoorbeeld speciale beglazing, andere gootstukken en/of de elektrische versie van dit dakraam.

Voor vragen bel 0223-647003 of mail info@dakraam.nl


Al vanaf:
€ 335,00

Opties

Waterkerend manchet, gemaakt van een damp doorlatende folie, wordt gebruikt als extra dichting rondom uw dakraam.
Een waterkerend manchet helpt condensatieklachten te voorkomen en is een uitkomst tegen stuifsneeuw.

MDF aftimmerpakket voor het afwerken van uw dakraam. Het aftimmerpakket is alleen tegelijk met een dakraam te bestellen.
Het pakket is van wit gegrond MDF, u hoeft zelf alleen de dakdikte nog op maat te maken om uw dakraam mooi af te timmeren.

Wordt uw dakraam hoog geplaatst en wilt u wel het dakraam open kunnen zetten? De bedieningsstok kan de oplossing zijn! De stang is telescopisch uitschuifbaar en hiermee kunt de greep op de onderste richel bedienen.

Het rolgordijn leveren wij precies in de juiste maat van uw dakraam. Het rolgordijn zit in een aluminium cassette en is in iedere gewenste stand vast te zetten. U heeft de keuze uit diverse kleuren in de lichtdoorlatende of de verduisterende versie.

Een insectenhor voor uw dakraam levert dakraam.nl in twee uitvoeringen, namelijk zilverkleurig en wit. Beide insectenhorren zijn van aluminium en de werking is gelijk, u bevestigt de hor op de haakse aftimmering aan de binnenzijde van uw dakraam.

* Verplichte velden

Al vanaf:
€ 335,00