Klassiek classico Winstar

Meer afbeeldingen

  • Klassiek classico Winstar
  • winstar dakraam grenen klassiek  78x118 CM
  • winstar dakraam grenen klassiek  78x118 CM
  • winstar dakraam grenen klassiek  78x118 CM
  • winstar dakraam grenen klassiek  78x118 CM
  • Classico dakraam Winstar

winstar dakraam grenen klassiek 78x118 CM

Al vanaf:
€ 260,00
Inclusief gootstukken - Gratis bezorgen wij het dakraam met de complete gootstukken set voor een pannendak. Heeft u andere dakbedekking neem dan contact met ons op, zodat wij kunnen overleggen en u de juiste gootstukken ontvangt.

Details:

Bent u op zoek naar een dakraam met een klassieke uitstraling? Dan is de Winstar Classic een uitkomst! Dit grenen dakraam heeft een zwarte middenstijl en een zwarte buitenzijde in plaats van donker grijs. Voor renovatie van nostalgische gebouwen of een klassiek element voor uw nieuwbouwwoning! Het Winstar dakraam is gemaakt van grenen hout en is uitgevoerd met geharde HR++ beglazing. Wij leveren bij dit dakraam zwarte aluminium gootstukken voor pannendaken of riet, uiteraard ook de Classic versie. De fabrieks garantie op de Winstar dakramen is 10 jaar garantie. De toelaatbare dakhelling is 15 tot 90 graden.
Al vanaf:
€ 260,00

Opties

Waterkerend manchet, gemaakt van een damp doorlatende folie, wordt gebruikt als extra dichting rondom uw dakraam.
Een waterkerend manchet helpt condensatieklachten te voorkomen en is een uitkomst tegen stuifsneeuw.

MDF aftimmerpakket voor het afwerken van uw dakraam. Het aftimmerpakket is alleen tegelijk met een dakraam te bestellen.
Het pakket is van wit gegrond MDF, u hoeft zelf alleen de dakdikte nog op maat te maken om uw dakraam mooi af te timmeren.

Wordt uw dakraam hoog geplaatst en wilt u wel het dakraam open kunnen zetten? De bedieningsstok kan de oplossing zijn! De stang is telescopisch uitschuifbaar en hiermee kunt de greep op de onderste richel bedienen.

Het rolgordijn leveren wij precies in de juiste maat van uw dakraam. Het rolgordijn zit in een aluminium cassette en is in iedere gewenste stand vast te zetten. U heeft de keuze uit diverse kleuren in de lichtdoorlatende of de verduisterende versie.

Een insectenhor voor uw dakraam levert dakraam.nl in twee uitvoeringen, namelijk zilverkleurig en wit. Beide insectenhorren zijn van aluminium en de werking is gelijk, u bevestigt de hor op de haakse aftimmering aan de binnenzijde van uw dakraam.

* Verplichte velden

Al vanaf:
€ 260,00