dakraam.nl

Meer dan dertien jaar dakraam.nl!

dakraam.nl begon ooit met één merk en maat dakraam, maar daar is allang verandering in gekomen, net zoals het assortiment aanverwante artikelen dat door de loop der jaren ook flink uitgebreid is. Het meest unieke van dakraam.nl is toch wel het uitgebreide assortiment met de vele maten, de grote voorraden, onze eigen chauffeurs waardoor er snel geleverd wordt én de eigen gordijnenproductie. Voor nagenoeg alle dakramen kan er bij dakraam.nl een, al dan niet verduisterend, rolgordijn worden gemaakt.
Dakraam.nl bestaat al meer dan dertien jaar, wij hebben vele tevreden klanten en daar zijn wij trots op!

 

Het team

Dakraam.nl heeft diverse zeer veelzijdige specialisten in huis om ervoor te zorgen dat uw bestelling snel en juist bij u wordt bezorgd en dat uw vragen goed worden beantwoord.
Het team van dakraam.nl bestaat uit de volgende afdelingen: verkoop, planning, magazijn, productie, inkoop en administratie.

Dagelijks staan de enthousiaste medewerkers van dakraam.nl voor u klaar.
Het verkoopteam om u te helpen bij uw bestelling, advies op maat te geven en er natuurlijk voor te zorgen dat u op de hoogte van de levering wordt gehouden.
De magazijnmedewerkers die de boel op orde houden, de bussen laden en de chauffeurs die dagelijks onderweg zijn naar onze klanten.
De productieafdeling waar men zeer adhoc, indien nodig, nog snel een gordijn of insectenhor assembleert voor de klant die laat bestelde.
De inkoop wordt hoofdzakelijk direct bij de bron en vaak groots aangepakt, vandaar onze scherpe prijzen!
De boekhouding, voorraadadministratie en facturatie wordt gedaan door duizendpoten die als het nodig is, inspringen waar nodig.

Duizendpoten zijn het allemaal bij dakraam.nl! Door goed samen te werken en soms flink aan te pakken, lukt het, het dakraam.nl team om keer op keer weer klanten tevreden te stellen!