Toebehoren

Toebehoren

Naast de raamdecoratie zijn er nog een aantal toebehoren leverbaar voor dakramen die ervoor zorgen dat u nog meer profijt heeft van uw dakraam. Dakraam.nl levert onderstaande producten in alle maten uit voorraad. Heeft u vragen? Mail of bel ons, dan helpen wij u graag!

Waterkerend Manchet: Bij het plaatsen kan een waterkerend manchet nodig zijn. Vooral bij folie daken, dat bij nieuwere daken het geval is, raden wij een waterkerend manchet aan. Een manchet is een extra dichting die bijvoorbeeld tegen opstuivend sneeuw uitkomst biedt.

Aftimmerpakket: Om na het plaatsen uw dakraam af te werken, bieden wij het aftimmerpakket aan. Dit interieur aftimmerpakket van mooi te bewerken MDF is geschikt voor een rechte afwerking tot een dak dikte van 30 cm. Het pakket bestaat uit vier dagstukken en vier koplatten. Het aftimmerpakket kunnen wij alleen meeleveren met het dakraam, los opsturen is geen optie aangezien het MDF dan beschadigt.

Bedieningsstok: Indien het Winstar dakraam wat hoger geplaatst is, kan de bedieningsstok uitkomst bieden. Met deze uitschuifbare bedieningsstok van 117 t/m 192 cm kunt u het dakraam openen.
 1. Nieuw Waterkerend manchet voor dakraam

  Waterkerende manchet

  Al vanaf:
  € 27,00
  Voor alle dakramen kan dakraam.nl meteen een waterkerend manchet meeleveren. Een waterkerend manchet voorkomt lekkage bij stuifsneeuw of harde slagregen, tevens garandeert de manchet een winddichte aansluiting. De manchet is gemaakt van een polyethyleen-spinvlies folie en wordt kant en klaar geleverd op maat van uw dakraam. Meer info
 2. Nieuw Bedieningsstok

  Bedieningsstok

  Al vanaf:
  € 45,00
  Deze telescopische bedieningsstok gebruikt u om het dakraam wat hoog geplaatst is te openen. De stang is telescopisch uitschuifbaar en hiermee kunt de greep op de onderstijl bedienen. De bedieningsstok kunnen wij uit voorraad leveren voor 45 euro, incl BTW en verzenden. Meer info