Jaloezieen

Jaloezieen

Voor bijna alle Roto dakramen kan dakraam.nl een jaloezie leveren. Een jaloezie monteert u aan de binnenzijde van uw dakraam en zorgt ervoor dat u het licht kunt filteren. De aluminium lamellen kunt u stellen om de lichtinval te regelen. Een jaloezie is niet helemaal verduisterend en daarom minder geschikt voor de slaapkamer. Deze raamdecoratie is een goede optie voor diverse woon of werk ruimtes zoals de keuken, kantoor en badkamer.

Aan de hand van de code van uw dakraam die u vindt bovenop het draaiende gedeelte of achter een rood klepje in het kozijn kunt u een jaloezie bestellen. Komt u niet uit de code van uw dakraam, of wilt u alle kleuren opties weten, bel ons gerust! 0223-647003 0f 06-21390000

De prijs voor u de jaloezie is afhankelijk van de maat van uw dakraam, van minimaal 115 euro tot maximaal 210 euro. (incl. BTW en verzenden) De jaloezie├źn bestellen wij bij Roto dus houdt u rekening met een levertijd van 2 a 3 weken? Let op, alleen voor de Roto dakramen hebben wij een jaloezie in het assortiment.