Toebehoren

Toebehoren

Dakraam.nl levert alles uit het volledige ROTO assortiment, en dat assortiment is erg breed! Zo heeft ROTO naast veel keuze in raamdecoratie, ook nog de optie om de dakramen die hoger geplaatst zijn elektrisch te bedienen. De domotica; regensensoren, afstandsbedieningen, programmeerbare schakelaars, thermostaten, enz. Maar ook bijvoorbeeld afdekplaatjes voor de handgrepen, afsluitbare grepen en kunststoffen binnen afwerkingen zijn te bestellen bij dakraam.nl. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Uit voorraad kunnen wij de volgende toebehoren meteen met het dakraam meeleveren.
Waterkerend manchet: Vooral bij folie daken, dat bij nieuwere daken het geval is, raden wij een waterkerend manchet aan.
Aftimmerpakket: Om na het plaatsen uw dakraam af te werken is het interieur aftimmerpakket van mooi te bewerken MDF geschikt. Het aftimmerpakket kunnen wij alleen leveren met het dakraam, los opsturen is geen optie aangezien het MDF dan beschadigt.
Bedieningsstok: Indien het ROTO dakraam wat hoger geplaatst is, kan de bedieningsstok uitkomst bieden.
 1. Nieuw Waterkerend manchet voor dakraam

  Waterkerende manchet

  Al vanaf:
  € 27,00
  Voor alle dakramen kan dakraam.nl meteen een waterkerend manchet meeleveren. Een waterkerend manchet voorkomt lekkage bij stuifsneeuw of harde slagregen, tevens garandeert de manchet een winddichte aansluiting. De manchet is gemaakt van een polyethyleen-spinvlies folie en wordt kant en klaar geleverd op maat van uw dakraam. Meer info
 2. Nieuw Bedieningsstok

  Bedieningsstok

  Al vanaf:
  € 45,00
  Deze telescopische bedieningsstok gebruikt u om het dakraam wat hoog geplaatst is te openen. De stang is telescopisch uitschuifbaar en hiermee kunt de greep op de onderstijl bedienen. De bedieningsstok kunnen wij uit voorraad leveren voor 45 euro, incl BTW en verzenden. Meer info