winstar dakraam 114x118

Meer afbeeldingen

  • winstar dakraam 114x118
  • winstar dakraam 114x118
  • winstar dakraam 114x118
  • winstar dakraam 114x118

winstar dakraam 114x118

Al vanaf:
€ 265,00
Inclusief gootstukken - Gratis bezorgen wij het dakraam met de complete gootstukken set voor een pannendak. Heeft u andere dakbedekking neem dan contact met ons op, zodat wij kunnen overleggen en u de juiste gootstukken ontvangt.

Details:

Dit Winstar tuimelraam uitgevoerd in grenen heeft een natuurlijke uitstraling. Het houten kozijn is in de fabriek al afgelakt, dus voorlopig heeft u hier geen werk aan. De buitenzijde is net zoals andere dakramen voorzien van antraciete aluminium kappen. Winstar dakramen zijn voorzien van een ventilatierooster en een kierstand, de ramen kunnen rond draaien zodat de buitenkant schoongemaakt kan worden. Dakraam.nl levert dit dakraam compleet met gootstukken voor een pannendak gratis bij u thuis.

Het Winstar tuimeldakraam, met een midden scharnier, heeft geharde HR++ beglazing en u ontvangt 10 jaar fabrieksgarantie. De greep zit onderaan het dakraam wat de bediening ook bij hoger geplaatste dakramen eenvoudig maakt. De Winstar dakramen zijn in zeer veel afmetingen leverbaar en direct uit voorraad! De Winstar dakramen zijn ook met behulp van speciale koppelgootstukken strak naast of boven elkaar te plaatsen. Bij het Winstar dakraam kunnen wij meteen een rolgordijn in de kleur van uw keuze, in de lichtdoorlatende of verduisterende versie, uit onze eigen gordijnen productie meeleveren.

Voor vragen bel 0223-647003 of mail info@dakraam.nl
Al vanaf:
€ 265,00

Opties

Waterkerend manchet, gemaakt van een damp doorlatende folie, wordt gebruikt als extra dichting rondom uw dakraam.
Een waterkerend manchet helpt condensatieklachten te voorkomen en is een uitkomst tegen stuifsneeuw.

MDF aftimmerpakket voor het afwerken van uw dakraam. Het aftimmerpakket is alleen tegelijk met een dakraam te bestellen.
Het pakket is van wit gegrond MDF, u hoeft zelf alleen de dakdikte nog op maat te maken om uw dakraam mooi af te timmeren.

Wordt uw dakraam hoog geplaatst en wilt u wel het dakraam open kunnen zetten? De bedieningsstok kan de oplossing zijn! De stang is telescopisch uitschuifbaar en hiermee kunt de greep op de onderste richel bedienen.

Het rolgordijn leveren wij precies in de juiste maat van uw dakraam. Het rolgordijn zit in een aluminium cassette en is in iedere gewenste stand vast te zetten. U heeft de keuze uit diverse kleuren in de lichtdoorlatende of de verduisterende versie.

Een insectenhor voor uw dakraam levert dakraam.nl in twee uitvoeringen, namelijk zilverkleurig en wit. Beide insectenhorren zijn van aluminium en de werking is gelijk, u bevestigt de hor op de haakse aftimmering aan de binnenzijde van uw dakraam.

* Verplichte velden

Al vanaf:
€ 265,00